شیائومی در تاریخ ۱۷ جولای از یکی دیگر از مدل های خود رونمایی کرده است. شیائومی می ای ۳ با پلتفورم اندروید وان در کشور اسپانیا معرفی شده است. همانند نسخه های قبلی خود مثل می ای ۲ با رابط کاربری اندروید وان عرضه شده که نرم افزار منظمی را برای آن به ارمغان آورده و به لطف برخورداری از آن طی ۲ سال به طور منظم به روز رسانی خواهد شد. همان طور که قبلا هم گفته شد اساس طراحی آن با می سی سی ۹ ای یکی است.
سری می جزء میان رده های پر فروش این شرکت محسوب شده که عملکردی در حد پرچم دار را از خود نشان داده و این یکی از دلایلی است که فروش این نسخه را از سایر مدل های شیائومی بالاتر برده است. شیائومی می سی سی ۹ و شیائومی می سی سی ۹ ای که حاصل همکاری شیائومی با شرکت Meitu بوده با شعار دوربین سلفی مخصوص عاشقان سلفی” و برای نسل جوان معرفی و ساخته شده است. به همین دلیل هم آپشن های رنگی متعددی دارد. گوشی شیائومی mi a3 هم دقیقاً همانند mi cc9e است که در ادامه به برخی از مشخصات آن اشاره خواهیم کرد.
طراحی گوشی شیائومی کی a3
ورود به دنیای گوشیهای شیشهای و خروج از وادی بدنههای فی، واضحترین تغییر رخ داده در طراحی این گوشی در مقایسه با سری های قبلی محسوب میشود. بدنه شیشهای بهکار رفته در بدنه می آ3 از جنس گوریلاگلس 5 از بدنه محافظت در مقابل مقابل ضربه و خراشیدگی میکند.
استفاده از بریدگی قطرهای شکلی که اسپیکر مکالمه و دوربین سلفی در بالای نمایشگر همان کاری است که در بسیاری از گوشیهای بالا رده انجام میشود. لایه شیشهای محافظ پنل صفحه نمایش انحنای بسیار ظریفی را در هر چهار گوشیهی دستگاه بهوجود آورده است.
به دلیل کم شدن حاشیههای کناری دستگاه، نمایشگر ۶.۰۱ اینچی این گوشی، بسیار خوش دست بوده و به راحتی میتوانید با یک دست با گوشی جمعوجور کار کنید. جایگاه اثر انگشتی که زیر نمایشگر قرار گرفته، از نوع اپتیکال است و با بلند کردن گوشی از محلی که قرار دارد، جای آن روی صفحه نمایش، روشن میشود. خیس یا کثیف بودن انگشت دست و یا سطح نمایشگر، باعث ایجاد اختلال در کارکرد حسگر خواهد شد.
نمای پشتی دستگاه Mi A3 و چیدمان دوربین، از نظر ظاهری شباهت زیادی به گوشی می9 دارد. می آ3 از دوربین سهگانهای استفاده میکند که در گوشهی سمت چپ دستگاه به صورت عمودی قرار گرفته است. این گوشی در رنگبندی آبی، سفید و خاکستری به بازار عرضه شده است. می A3 با وزن ۱۷۳.۸ گرمی، سنگینتر از نسل پیشین است.
اسپیکر، میکروفون مکالمه و درگاه USB 2.0 Type-C در لبه پایینی دستگاه جای دارند؛ در سمت راست گوشی، دکمههای پلاستیکی کنترل صدا و پاور قابل مشاهده هستند. درگاه دو سیمکارت در سمت چپ دستگاه به چشم میخورد؛ البته نکتهی جالبتوجه در مورد جایگاه سیمکارت این است که یکی جای قرارگیری سیم کارت و دیگری درگاه کارت حافظهی microSD است. همچنین جک ۳.۵ میلیمتری هدفون و ماژول IR Blaster در بخش بالایی دستگاه خودنمایی میکنند.
صفحه نمایش
با اینکه در بخش فوقانی نمایشگر شاهد بریدگی صفحه (ناچ استایل) هستیم، اما گویا از نظر طراحان شیائومی این دلیل محکمی برای رند نبودن سایز نمایشگر نبوده است. نمایشگر 6.01 اینچی شیائومی می ای 3، کیفیت تصویر 720 در 1560 پیکسلی دارد که آن را تا حدودی مدیون پنل نمایشگر Super AMOLED است.
طراحانی شیائومی بدنه شیشه ای را به بدنه فی می ای 2 ترجیح داده اند و با طراحی فول اسکرین و مدرن نمایشگر یک کلکسیون بی نظیر از ویژگی های ظاهری را برای مخاطبان پر و پا قرص خود تدارک دیده است. حاشیه های جانبی نمایشگر بسیار کمرنگ است و وظیفه حفاظت از اطلاعات شما هم احتمالا بر عهده حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر در این اسمارتفون قرار داده می شود.
محافظ صفحه نسل 5 گوریلا گلس، سطح نمایشگر را تحت حفاظت خود قرار داده است.
دوربین
گوشی شیائومی Mi A3 همانند بیشتر موبایل های امروزی، از دوربین سه گانه در قسمت پشتی استفاده می کند که با چینشی عمودی در سمت چپ قرار گرفته است؛ اما جالب است بدانید که تنها دو دوربین از این سه دوربین به صورت مجزا قابل استفاده هستند. دوربین بالایی این مجموعه از حسگر ۸ مگاپیکسلی با پیکسل های ۱.۱۲ میکرونی بهره می برد که روی آن لنز ۱۳ میلی متری فوق عریض با گشودگی دهانه دیافراگم f/2.2 قرار گرفته است.
دوربین میانی اما که به عنوان دوربین اصلی نیز شناخته می شود، مشابه Mi 9T از حسگر ۴۸ مگاپیکسلی با پیکس های ۰.۸ میکرونی استفاده می کند که به لطف فیلتر بایر ۴ به ۱، تصاویری با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل به ثبت می رساند. این سنسور در پس لنزی با گشودگی دهانه دیافراگم f/1.8 قرار دارد و شیائومی امکان ثبت تصاویر ۴۸ مگاپیکسلی با آن را در اختیار کاربر قرار داده است.
در نهایت نوبت به دوربین سوم می رسد که به تنهایی قابل استفاده نمی باشد. این دوربین از حسگر ۲ مگاپیکسلی بهره می برد که روی آن لنزی به گشودگی دهانه دیافراگم f/2.4 قرار گرفته و صرفا برای سنجش عمق هنگام ثبت تصاویر پرتره کاربرد خواهد داشت.
رابط کاربری دوربین جزو معدود قسمت هایی است که با وجود استفاده از اندروید وان، توسط گوگل طراحی نشده و همان اپلیکیشن دوربین شیائومی می باشد که پیش از این در سایر گوشی های این شرکت دیده بودیم. همچنان با کشیدن انگشت به سمت راست یا چپ، می توان بین حالت های مختلف دوربین از جمله پرتره، شب، و … جا به جا شد. در قسمت بالایی رابط کاربری هم گزینه هایی برای کنترل هوش مصنوعی، HDR، گزینه 48 مگاپیکسل، روتوش چهره و … قرار داده شده و منوی تنظیمات بیشتر نیز در این قسمت به چشم می خورد.
باتری گوشی شیائومی می آ3
شیائومی می A3 از یک باتری 4030 میلی آمپرساعتی استفاده میکند. این موضوع میتواند با در نظر گرفتن ارتقا پردازنده و کاهش فرکانس، ضعف شارژدهی نسلهای قبلی را برطرف کند. در آزمونهای تست باتری، شیائومی می A3 توانسته به مدت 15 ساعت و 25 دقیقه به طور مداوم فیلم پخش کند. همچنین در کاربریهای روزمره نیز میتوانید تا دو روز بر روی باتری این گوشی هوشمند حساب باز کنید. در این حالتها هیچ گاه دمای دستگاه از 39 درجه سانتیگراد فراتر نخواهد رفت.
نتیجه گیری
Mi A3 از آن دست گوشیهایی است که حسی کاملا دوگانه به کاربر منتقل میکند. در برخی بخشها گوشی بسیار خوب است و در برخی بخشها کاملا ضعیف عمل میکند. در بخش طراحی و ساخت، باتری و سختافزار با گوشیای بالاتر از سطح یک میان رده روبرو هستیم اما در بخشهایی مانند صفحهنمایش یا سنسور اثرانگشت با گوشیای روبرو هستیم که نسبت به رقبا عملکرد بسیار ضعیفتری دارد. در مجموع میتوان به این گوشی نمره قبولی داد و با توجه به هزینهای که برایش پرداخت میکنید محصولی را دریافت میکنید که میتوان گفت ارزش خرید به نسبت بالایی دارد اما کارش زمانی سخت میشود که بدانید رقبای بزرگی پیش رویش قرار گرفتهاند که میتوانند نظر هر کسی را برای خرید از روی می ای 3 به سمت خودشان جلب کنند. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.
معرفی گوشی شیائومی Redmi Note 7
گوشی سامسونگ گلکسی اس 9 پلاس و ویژگی های آن
شیائومی ,دوربین ,گوشی ,نمایشگر ,استفاده ,داده ,قرار گرفته ,گوشی شیائومی ,قرار داده ,گشودگی دهانه ,دهانه دیافراگم ,گشودگی دهانه دیافراگم